Cuisine Culinaire Barendrecht "De Zilveren Pollepel" is 1 november 2012 ontstaan door het samengaan van Cuisine Culinair Schiedam en De Zilveren Pollepel. De beide verenigingen waren op zoek naar een nieuwe locatie om te koken. Zelfstandig was het niet mogelijk een eigen kookhome te realiseren. Daarom is besloten een nieuwe vereniging op te richten met een eigen kookhome.
Door het samengaan heeft de vereniging nu 17 brigades, dames-, heren- en gemengde brigades. De meeste brigades koken in de avonduren. Ook overdag koken behoort tot de mogelijkheden.
Maandelijks wordt tijdens de avonden een 5 gangen menu gekookt en tijdens de kooksessies overdag worden er 4 gangen gekookt, beiden uit de internationale, veelal Franse en Italiaanse keuken of wordt er een thema bedacht. Hierbij worden door de wijncommissie passende wijnen uitgezocht.

Cuisine Culinaire Barendrecht "De Zilveren Pollepel" is lid van de landelijke vereniging Cuisine Culinaire Nederland (CCN), hierbij zijn nog een twintigtal andere verenigingen aangesloten. CCN is aangesloten bij de Conféderation Internationale Culinaire.

 

Gerechten12logo ccbJachtevenement2Gerechten13

 

 

 

 


Cuisine Culinaire Barendrecht "De Zilveren Pollepel"

Stockholm 6 (tegenover Ikea)

2993LM Barendrecht

Route plannen

Cuisine Culinaire Barendrecht "De Zilveren Pollepel"

Stockholm 6 (tegenover Ikea)

2993LM Barendrecht

icon service

icon koken

icon wijn