IN HET ARCHIEF KAN OOK GEZOCHT WORDEN OP INGREDIENT
Menu september 2020
Menu september 2020
Antipasti
<Wijn>
¤¤¤
Ravioli con salsa salvia
<Wijn>
¤¤¤
Pollo al Marsala, Caponata, Insalate di finocchio e arance
<Wijn>
¤¤¤
Panna Cotta
¤¤¤
Menu oktober 2020
Menu oktober 2020
Zeevruchten varia
Wolfberger, Muscat 2018
¤¤¤
Snijboon à al Carbonara
Wolfberger, Muscat 2018
¤¤¤
Ossenstaartboullion onder een dakje
¤¤¤
Tongrolletjes met zalm
Maison Barboulot, 2019
¤¤¤
Ganzenborst met hetebliksem "Colmar"
Gran allegranza monastrell
¤¤¤
Bavarois met bitterkoekjes en Amaretto
¤¤¤
Menu december 2020
MENU DECEMBER 2020
Inspiratie voor een kerstdiner
Bietenmousse met “kaviaar”
Chardonnay “Spier Signature”
æææ
Coquilles met avocado erwtenpuree
Chardonnay “Spier Signature”
æææ
Duxelles van paddenstoelen
Merlot “Spier Signature”
æææ
Hertenragout met rozenbottel-coulis
Cabernet Sauvignon “Spier Signature”
Gebruik je een groter stuk hertenvlees;
Precies dezelfde bereiding alleen duurt het langer om op de gewenste 52-55 graden kerntemperatuur te komen.
æææ
Amaretto Parfait met Brownie
æææ
2020-11_Menu_december_aangepast_4_personen_v12.pdf
¤¤¤